2011-01-21 14:59:46• hírek • Szatmár.ro

Kurutty vetélkedő kisiskolásoknak

Idén negyedik alkalommal szervezik meg a Kurutty általános műveltségi vetélkedőt. A versenynek országosan több mint tíz évre visszatekintő múltja van.

Ebben az évben is versenyezhetnek a Kurutty vetélkedőn a Szatmár megyei kisiskolások. Az előző évekhez hasonlóan, most is négytagú csapatok jelentkezését várják a szervezők. A csapatok, ahogy tavaly is, egy-egy első, második, harmadik és negyedik osztályos tanulóból tevődhetnek össze.

Ismét nagyon érdekes témakörök várják a kis érdeklődőket. A körzeti szakaszon például hat kijelölt állatot kell bemutatni, játékos matematikafeladatokat megoldani, Milne Micimackójából is kapnak kérdéseket a diákok, de idegen nyelvből és művészetekből is bebizonyíthatják a felkészültségüket, valamint ügyességi játékok is lesznek.
A körzeti szakasz továbbjutói a szatmárnémeti Ion Creanga Általános Iskola dísztermében mérhetik össze tudásukat április 9.-én.

A nevezési díj csapatonként 12 lej, a jelentkezési határidő pedig február 16. További információk a két szervezőnél kaphatók: Belluska Éva 0740 164 348, e-mail cím: belluskaeva@ yahoo.com, valamint Csiszár Éva 0740 189 911, e-mail cím: eva.csiszar@ yahoo.com.


A vetélkedő nagy népszerűségnek örvend a diákok körében
A vetélkedő nagy népszerűségnek örvend a diákok körében


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: