2006-05-07 10:36:06• hírek • Szatmar.ro

Kurblis Motorola telefon

A Motorola PVOT gyakorlatilag minden körülmények között működtethető.

Andre Minoli formatervező egy olyan mobilkészüléket álmodott meg a Motorola megrendelésére, amely egy forgatható karral fel tudja tölteni az energiaforrásául szolgáló két AA akkumulátort.
A Motorola PVOT ezzel gyakorlatilag minden körülmények között működtethető: a kar átlag 25 elforgatással biztosít egy perc beszélgetési időt, adott esetben pedig az újratölthető akkuk jóval olcsóbb AA elemekre cserélhetők. Mindez a harmadik világ szükségleteit szolgálja, a Motorola ugyanis elsősorban Latin-Amerikába szánja a telefont. A készülék viszonylagos egyszerűsége mellett divatos formatervezésű: mind a forgókarba épített egysoros monokróm LCD kijelző, mind a futurisztikus, előlapba simuló billentyűk és körbe rendezett navigáló gombok igen progresszív hatást keltenek.

A speciális telefon egyelőre csak Minoli saját weboldalán jelent meg, így egyelőre az sem egyértelmű, hogy eljut-e majd a sorozatgyártásig. A legádázabb küzdelem a mobilgyártók között jelenleg egyértelműen a szegény országok piacaiért folyik, ahol az olcsó telefonok iránti kereslet minden várakozást felülmúl. A szegmensben egyelőre egyértelműen a két legnagyobb cég, a Nokia és a Motorola az egyeduralkodó.

prim.hu 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: