2010-12-22 15:26:11• hírek • Szatmar.ro

Kupát nyert a Kölcsey Pátyodon

Egy remek turnéval és egy újabb serleggel zárta az évet a Kölcsey Ferenc Főgimnázium kosárlabda-csapata. Filip Zoltán tanár úr tanítványai ráadásul egy országunk határain kívül, Pátyodon vitézkedett, így a fiúk elmondhatják magukról, hogy egy nemzetközi sikerrel búcsúznak a 2010-es esztendőtől.

A patinás tanintézmény két csapattal is elindult az immár nyolcadik alkalommal megrendezett Karácsony Kupán és bizony az első számú együttes nem csak hogy vereséget nem szenvedett, de valamennyi összecsapását lehengerlő magabiztossággal győzte le. Az első áldozatok a csengeriek voltak, akiket 55-7 arányban múltak fölül a szatmáriak, majd a „városi rangadón" az Eminescu csapata is csak megszorítani tudta a kölcseyseket ( a végeredmény 43-21 lett), végezetül a Pátyod 54-13 arányban kapitulált.

A második számú együttes már nem szerepelt ilyen jól, hisz előbb 31-6 arányban kikapott a Pátyodtól, majd 27-22-re legyőzte a Csengersimát, végezetül pedig 27-22 arányban alulmaradt a Csengerrel szemben.

A tornát a veretlen KölcseyI nyerte meg, megelőzve a Pátyodot valamint a másik szatmári együttest, az Eminescut, míg a KölcseyII a hatodik helyen végzett.

A torna végeredménye:
1. Kölcsey I
2. Pátyod
3. Mihai Eminescu
4. Csengersima
5. Csenger
6. Kölcsey II.
A Kölcsey pontszerzői: Veres K. Hunor 40, Mezei Boldizsár 39 ( a torna legjobb játékosa), Tóth Roland 26, Varga Előd 22, Huszár Ákos19, Struczuy Szilárd 15, Sándor Balázs 14, Muncsán Tamás 11, Korda László 10, Varga Erik 4, Lázin Áron 2.

A Kölcsey nyerte Pátyodon a Karácsony Kupát
A Kölcsey nyerte Pátyodon a Karácsony Kupát


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: