2019-11-04 11:29:11• hírek • Bede Emőke

Különös karambol Nagytarnán: gyerek és autó ütközött össze

Különös közlekedési baleset történt november 3-án, a Szatmár megyei Nagytarnán: egy személyautó és egy gyerek ütközött össze.

A rendőrség által szerkesztőségünkbe eljuttatott tájékoztatás szerint a helybeli kamasz nem az arra kijelölt helyen akart átkelni az úttesten, és futás közben „oldalról nekiütközött” egy szabályosan közlekedő személyautónak, melyet egy fiatal, ugyancsak nagytarnai rendőrnő vezetett. Ezzel teljesen ellentétes dolgot állítanak a presasm.ro hírportál által megszólaltatott szemtanúk, kik szerint nem a gyerek szaladt neki a járműnek, hanem egyértelműen az autó sodorta el a fiút.
 

Egy biztos: az áldozat kisebb horzsolásokkal megúszta a „koccanást”, és szülei sem kívánnak feljelentést tenni. Ennek ellenére az ügyben gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt nyomozást indítottak, melynek célja, hogy feltárja a baleset pontos körülményeit. „A rendőrnőként dolgozó sofőr nem volt szolgálatban, amikor az eset történt. Az autóvezető a 112-es segélyhívón tett bejelentést a balesetről annak érdekében, hogy a kiskorú mielőbbi orvosi ellátásban részesülhessen” – zárja rövid tájékoztatását a hatóság.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: