2017-05-09 09:34:17• hírek • (x)

Hamarosan nyit Szatmár legkülönlegesebb terasza

A menü hemzseg az ínyencségektől, a szórakozási lehetőségek is meg fognak lepni, de ami igazán mindent visz, az a kialakítás! Péntek, május 19-én nyit a Yoda Yoga Fun&Grill Terrace, Szatmárnémeti legkülönlegesebb vendéglátóipari egysége, amely valódi romkocsma hangulatot teremt.

Első ránézésre talán azt gondolhatnánk, roncstelepen vagyunk. Mint sokszor az életben, ha betekintést nyerünk a kulisszák mögé, lassan-lassan megváltozik a véleményünk. A teljes megvilágosodáshoz pedig nem árt, ha beesteledik. Ha ismerős ez az élettapasztalat, akkor máris tudod, milyen a Yoda Yoga Fun&Grill Terrace!

„Ha már van egy autószervizünk meg egy teraszunk, miért ne lehetne összekötni a kettőt?” - tette fel magának a kérdést a hely egyik üzletvezetője, mielőtt kialakította a kissé posztapokaliptikus, futurisztikus és mégis barátságos hangulatú Yoda Yoga Fun&Grill teraszt, amelybe egy kiszuperált Lada alatt juthatsz be, a kiszolgálás pedig egy teherautó kabinjából történik.

De nem csak a hely dizájnja a különleges, hanem a kínálata is. Ott vannak mindjárt a szórakozási lehetőségek! Ez nem merül ki az óriás kivetítőben vagy a különböző programokban. A terasz szerves részét képezi ugyanis egy biliárd foci (poolball) - és egy minigolf pálya.

Két meccs között és néhány sör mellett pedig olyan ételkülönlegességekkel csillapíthatod étvágyad, mint a lángostésztában kisütött borjú, azaz a bomburger, vagy a burgonyával vagy gombával tálalt sejtéstarja, a porky pig, esetleg a borjú vagy csirke fajitas különleges salátával, avocadóval, sajttal tortillába tálalt csirke vagy borjú, netán a vajban sült, mozarellával, salátával tálalt fly away.

Mindezek mellett az is borítékolható, hogy a Yoda Yoga Fun&Grill Terrace a nyár folyamán számos meglepetéssel várja vendégeit. Kezdésként május 20-án, szombaton a gipsy jazz egyik legismertebb képviselője, a magyarországi Canarro koncertezik a teraszon!

Ha mindezek nem keltették fel az érdeklődésedet, akkor már csak azért is érdemes felkeresned a Yoda Yoga Fun&Grill Terrace-t, mert a hozzá tartozó autósmosoda éjjel 01.00-ig nyitva tart. A következő alkalommal nem csak ezért fogsz visszamenni, ezt biztosra veheted.

Pénteken, május 19-én nyit tehát a Yoda Yoga Fun&Grill Terrace a Fehérgyarmati (Aurel Vlaicu) utca 107/a. szám alatt, a MOL benzinkút mögött. Asztalt foglalni a terasz Facebook-oldalán, illetve a 0741032007-es telefonszámon lehet.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: