2016-05-29 21:43:00• hírek • Kocsis Zoltán

Különleges szépség lett Szatmárnémeti szépe!

Bájos, kecses, csinos, igéző, nőies, derűs - egyszóval szép. Mégis, talán kevés szubjektívabb fogalom létezik, mint a szépség. Ebben a tekintetben sem volt könnyű dolga a zsűrinek, amikor vasárnap délután meg kellett választania Szatmárnémeti szépét. Döntésük a 18 éves szépségre esett. Nem véletlenül!

Vasárnaptól kezdve hivatalosan Sabou Madalina Roxana Szatmárnémeti legszebb lánya! Így döntött a huszadik szatmárnémeti városnapok szépségversenyének zsűrije. Döntésük nehezen megkérdőjelezhető, a bájos, csinos, mosolygós Roxana pedig képviselheti majd városunkat az erdélyi szépségversenyen.

Talán nem túlzás azt állítani, ez volt az utóbbi évek leghangulatosabb szépségversenye. A kilenc lány legtöbbjét hangos szurkolóhad kísérte el, akik nem csak gyakori ovációjukkal és szurkolásukkal, de a kedvenceik nevét vagy számát tartalmazó plakátokkal is jelezték, kit szeretnének megkoronázva látni. Mert hát a legszakavatottabb zsűri mindig a közönség - akik közül jó néhány leányzó akár a színpadon is megállta volna a helyét.

A közönséggel szemben a szervezés messze nem volt a helyzet magaslatán, a verseny első harmadában egyszerűen nem volt korlát a színpad és a nézők között! A háttérben pedig annak a videónak a képkockái forogtak, amit korábban a regnáló polgármester kampányfilmjében láthattunk már a közösségi oldalakon...

Szerencsére mindezt a lányoknak sikerült feledtetniük. Az utcai, sportos és estélyi ruhában felvonuló szépségek a közelgő labdarúgó Európa-bajnoksághoz is kedvet csináltak.

A verseny leginkább várt pillanata előtt a Black & White Angels táncosai ejtették ámulatba a közönséget, majd a tavalyi győzte Bezsera Patrícia adott át virágcsokrot a győzteseknek: a 15 éves második udvarhölgy Angyus Gabrielának, a 17 éves első udvarhölgy Hudac Denisa Cristinának, valamint Szatmár új szépének, Sabou Madalina Roxanának.

Ne feledkezzünk meg azonban a többi lányról sem, akik színpadra álltak, hisz Nicoara Betina, Buga Andrea, Angyal Evelyne, Muresan Andrea, Nicoara Evelin és Gaal Sandra szépségükkel ugyancsak beragyogta a színpadot a XX. városnapok szépségversenyén.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: