2010-09-08 17:25:54• hírek • Póti Orsolya

Különleges divatbemutató az Északi Színházban

Szerdán az Északi Színház épületében megtartott sajtótájékoztató keretén belül ismertették a szeptember 12-én megrendezésre kerülő a „Magic Fashion" elnevezésű divatbemutatóval kapcsolatos tudnivalókat.

Amint Sorina Tulantól, az Inedit menedzserétől megtudtuk, a harmadik alkalommal megrendezésre kerülő divatbemutatónak az Északi Színház ad otthont. Az idei bemutató még több meglepetést tartogat, és egyedi, különleges élményben lesz részük mindazoknak, akik szeptember 12-én, este 18 órától eljönnek a rendezvényre.

Cosmin Muresan, az Inedit divattervezője elmondta: a közönség idén nem csak egy szokványos divatbemutatót tekinthet meg, hanem az őszi-téli kollekció bemutatása mellett sok meglepetés és művészi pillanat várja az érdeklődőket. Az Ineditnek különleges alkalomnak számít az idei bemutató, mert az egyedi és komplex kollekció bemutatása mellett, megalakulásuk huszaik évfordulóját is megünneplik, és Paula Seling énekesnőt látják a rendezvény díszvendégéül.

Az őszi-téli kollekció úgy női, mint férfi vonalon rendkívül egyedi. A rendezvény az új kollekció bemutatása mellett, egyben alkalmat ad egy stílusfejlődési folyamat bemutatására is. A női kollekcióból 21 viseletet, míg a férfi kollekcióból 11 viseletet láthatnak majd, és minden résztvevő az Inedit új katalógusában részesül.

A rendezvényt Paula Seling koncertje teszi majd még érdekesebbé, aki 2008-ban az Inedit által tervezet ruhában jelent meg a romániai Eurovíziós dalfesztiválon. A belépőjegy ára 25 lej; ezeket megrendelhetik a www.confectii.com oldalon, illetve a rendezvény előtt a színház bejáratánál is válthatnak jegyeket.


Sajtótájékoztató keretén belül ismertették a "Magic Fashion" programját
Sajtótájékoztató keretén belül ismertették a "Magic Fashion" programját


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: