2019-01-28 14:07:17• hírek • x

Különleges ajánlattal vár a szatmári Manna Pizza

Váratlanul beugrottak a haverok, de nincs mit az asztalra tenned? Esetleg a családot lepnéd meg valami finommal, viszont épp nincs a hűtődben elegendő hozzávaló? Tökéletes megoldást nyújt az ilyen helyzetekre Szatmárnémeti legújabb pizzériája, a Manna Pizza, ahonnan mindössze 20 lejért cserébe az ínycsiklandozó pizza mellé kapsz egy szószt és egy üdítőt is, mi több, a csomagolás ingyenes.

A pizza kérdése az egyik legmegosztóbb az olasz konyhával kapcsolatban, mindenkinek megvannak a saját preferenciái, megvan a saját elképzelése arról, milyen is a tökéletes megvalósítás. Nos, a Manna csapata az olasz konyha alapelveit követve csak friss alapanyagokkal és kiváló minőségű tésztával dolgozik, hiszen tudják, egy pizza csak így lehet igazán autentikus és ízletes. Ennek köszönhetően úgy lehet részed egy igazi olasz gasztroélményben, hogy még ki sem kell tenned a lábad a lakásodból.
 

Rendeld meg kedvenc pizzád, mely csupán 20 lejbe kerül, viszont az ár tartalmaz egy általad választott szószt és egy doboz kólát is. Mi több, a csomagolásért sem kell fizetned. Ugyanakkor érdemes azt is tudni, hogy a 20 lejes ajánlat mellett választhatod akár „a nap pizzáját” is, mely mindössze 15 lejbe kerül. Ha tehát nincs ötleted, melyik pizzát is válaszd a Manna széles kínálatából, akkor jó döntés lehet a nap kiemelt pizzája. A csomagolás ebben az esetben is ingyenes.
 

Hogy hol tudod megnézni a Manna ajánlatait? Irány a mannapizza.ro, s ha már ott jársz, meg is rendelheted az általad választott pizzát, a napi ajánlatokért pedig keresd fel a Manna hivatalos Facebook-oldalát. A csapat ezen felül telefonon is várja a rendeléseket: ehhez nem kell mást tenned, mint tárcsázni a 0770 436 840-es telefonszámot, s a futár egy órán belül kopogtat az ajtódon. Válaszd bátran tehát a Manna Pizzát, mely hétfőtől csütörtökig 10 és 22 óra között, pénteken és szombaton pedig 11 és 23 óra között várja a rendeléseket.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: