2019-05-26 11:26:46• hírek • x

Különleges ajánlattal készül a gyereknapra az Aquastar!

június 01

„Jaj, úgy élvezem én a strandot, Ottan annyira szép és jó, Annyi vicceset látok, hallok, És még Bambi is kapható.” Ismerős, ugye? Nos, hogy Bambi kapható-e a szatmári Aquastarban, arra nem mernénk megesküdni, az viszont biztos, hogy gyereknapra egy kihagyhatatlan ajánlattal készül a régió kedvenc gyógy- és élményfürdője.

Ha tehát te is szívesen elvinnéd a lurkókat gyereknap alkalmából valahová kikapcsolódni, de nincs kedvetek sokat utazni, akkor maradjatok helyben, és irány az Aquastar. Június 1-én, szombaton ugyanis a 14 év alattiak 50 százalékos kedvezménnyel pancsolhatnak egész nap, de a fedett medencék mellett bátran lehet majd használni a csúszdákat és a kinti, fűtött vizű medencéket is. A tökéletes strandélményhez persze egy fagylalt is dukál, épp ezért az Aquastar a jókedv mellett a gyerekek kedvenc hűsítő édességéről is gondoskodni fog az előttünk álló szombaton.


Kiváló lehetőség lehet ez bármely családnak, hiszen míg a gyerkőcök lubickolnak, addig a szülők is kikapcsolódhatnak, a nap végén pedig mindenki kellemes élményekkel feltöltődve mehet haza. Ne feledd tehát: június 1., szombat, irány az Aquastar.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: