2018-04-01 06:25:27• hírek • Blikk.hu

Külön utakon folytatja Janza Kata és 22 évvel fiatalabb párja

Facebook-oldalán tette közzé a hírt Janza Kata: külön utakon folytatják párjával.

Janza Kata az alábbi bejegyzést tette közzé Facebook-oldalán szombat este, melyben leírja, 22 évvel fiatalabb párjával, Ádámmal "egymást békében elengedve", elválnak útjaik. A színésznő azzal indokolta a közösen meghozott döntést, hogy Ádámmal életük különböző szakaszaiban járnak és ez eltávolította őket egymástól.
 

A teljes bejegyzést alább olvashatják:

"Kedves Barátaim!

Szeretném ha tőlem értesülnétek róla: Ádámmal azt a döntést hoztuk, hogy egymást békében elengedve, külön utakon megyünk tovább. Nagyon szép szerelem volt a miénk, de életünk különböző szakaszaiban járunk, és ráébredtünk, hogy ez már inkább eltávolít minket egymástól, mint közelebb hoz. Szerelmünket igyekeztünk csendben megélni egymással a hétköznapokon, de úgy érzem, tartozom annyival az engem szerető közönségnek, hogy ezt a nyilatkozatot megtegyem felétek.

Ezúton kérem továbbá az újságíró kollegákat, hogy magánszférámat tartsák tiszteletben, és fogadják el, hogy a történtekről a továbbiakban nem nyilatkozom!

Janza Kata"
 

Korábban többször is írtunk kapcsolatunkról, Kata 9 hónap után költözött össze Ádámmal, aki mellett - Kata kislánya, Janka szerint - jól láthatóan, teljesen kivirult. Most azonban a szerelmesek mégis a szakítás mellett döntöttek.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: