2012-07-16 07:38:22• hírek • Blikk.hu

Külön költözik gyerekeitől Bagosi Alexa!

Az X-Faktorban megismert énekesnő néhány hónappal ezelőtt nehéz döntést hozott: két kisgyerekét volt férjéhez költöztette.

- Úgy járok dolgozni, hogy nem tudom sem elvinni őket reggelente az oviba, sem értük menni. Megállapodtunk a férjemmel, hogy most egy ideig nála laknak a kicsik. Borzalmas érzés, de most az a legfontosabb, hogy minél több pénzt össze tudjak szedni a lehető legrövidebb idő alatt. Hetente háromszor énekelek egy étteremben, emellett pedig egy nagyzenekar tagja is vagyok - mesélt a Blikknek Alexa az X-Faktor-döntősök közös lemezének dedikálásán.

Az énekesnő elárulta, most úgy gondolja, nincs más választása, csak az, hogy a kis Anna és Tomika ritkábban látja az anyukáját. A Blikk információi szerint azonban Alexa nem maradt teljesen egyedül, úgy tudjuk, már új barátja van, erről azonban nem akart semmi részletet elárulni.

- Nekem nincs másom, csak a hangom. Addig kell kihasználnom ezt az adottságom, amíg csak tudom. Iskolám, szakmám, semmim sincs. A férjemnek kötetlen munkaidejű foglalkozása van, ő jóval egyszerűbben meg tudja oldani ezt.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: