2013-01-12 11:37:30• hírek • Blikk.hu

Külön élnek, de nem válnak Szőke Zoltánék

Amikor Szőke Zoltán októberben elköltözött otthonról, úgy tűnt, hogy végleg lezárták a házasságukat feleségével, Laki Anikóval. Mindezek ellenére a Blikk úgy tudja, hogy a mai napig nem adták be a válópert. Talán csak nem abban reménykednek titkon a felek, hogy lehet még folytatása életük közös szakaszának?

A tavaly kirobbant botrányon még Szőke Zoltán barátai is megdöbbentek, hiszen ő volt az, aki mindig bizonygatta, hogy feleségével örökre elválaszthatatlan kapocs köti össze őket. Mára bebizonyosodott, hogy semmi sem tart örökké: huszonegy év után tönkrement a házasságuk.

A Barátok közt sztárja egy évvel ezelőtt döbbent rá arra, hogy szerelmes lett egykori osztálytársába, akivel a gimnáziumi évek alatt együtt jártak, de aztán szakítottak, és mindenki ment a maga útján. Huszonhárom év után az osztálytalálkozón kiderült: szerelmes Annamáriába, aki elvált asszony, és két gyermek édesanyja.

- Amikor szerelmes lettem Annamáriába, azonnal feltettem a kérdést: „Hogy engedhettem meg ezt magamnak? Hogy történhetett meg mindez?" De nem találtam rá más magyarázatot, mint azt, hogy ez egy ösztönös dolog. Bevallom, sokáig nem mertem elmondani a feleségemnek, hogy van valakim. Nem mertem eléállni, ehhez nem voltam elég férfi. Anikó nem sokkal később nekem szegezte a kérdést: van valakim? Onnantól kezdve nyílt lapokkal játszottunk. Több mint másfél év távlatából mondom, hogy szükség volt minderre. Nős férfi létemre szerelmes lettem egy másik nőbe - mesélte akkor őszintén Szőke Zoltán, amikor már nem lehetett tovább titkolni a tényeket.

A cikk folytatásáért kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: