2008-08-25 10:52:00• hírek • Szatmár.ro

Külföldi módszereket ismertet

A belga származású Dr. Andre Moreau pszichiáter második alkalommal tart előadást Szatmárnémetibe. A három napos továbbképzésére húszan jelentkeztek.

Dr. Andre Moreau egyben pszichiáter, pszichológus, pszichoterapeuta, ezen kívül pszichoanalízist is végez, valamint pszichodrámás képzéseket is tart, évek óta tagja az Európai Pszichoterápiás Egyesületnek. A helyi humánerőforrás területén dolgozó szakembereknek lehetősége nyílik, hogy egy tapasztalt és elismert pszichiátertől apró praktikákat, hasznos tanácsokat sajátítsanak el, s egy másik nézeten át ismerjék meg a pszichikai problémákat.

Alina Persa pszichológusnő, aki a képzés megszervezésével foglalkozik a Szatmár.ro-nak elmondta a húsz jelentkező között nem csupán tanárok és pszichológusok, hanem diákok is fellelhetők, akik csupán azért kívánnak ott lenni a továbbképzésen, mert érdekli őket az önismeret. - Dr.Moreau főként a gyakorlati elemekre helyezi a hangsúlyt, így sokkal hatékonyabban sajátíthatóak el a módszerei. A három napos képzés mindenképpen nagy élmény lesz a résztvevőknek - magyarázza Alina Persa.

Dr. Andre Moreau a legaktuálisabb témákat fogja elemzi. Vizsgálja majd a kommunikáció és a terápia, az érzelmi intelligencia, az életérzés, és a konfliktuskezelés témakörét, viszont kitér minden olyan kérdésre, amely a hallgatói körében felmerül.

A rövid tanfolyam augusztus 31-szeptember 2 között zajlik reggel 10 óráról egészen késő délutánig a Hám János utca 9 szám alatti központban.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: