2020-07-09 11:23:45• hírek • Erdélysport.hu

Külföldi csapathoz igazolna a szatmári futballista

Az egykori román utánpótlás-válogatott korábban a magyar első és a második osztályban is szerepelt.

Elhagyta az FK Csíkszereda csapatát Carlo Erdei, aki a jelenlegi állás szerint a magyar NB II-ben, esetleg Litvániában folytathatja pályafutását.

A szatmárnémeti születésű támadó középpályás 2019 nyarán szerződött a román második osztályt 17. helyen záró csíki csapatba, ahol 23 forduló alatt 14 bajnoki mérkőzésen lépett pályára.

Az egykori U17-es román válogatott játékos két évet töltött az angol Wolverhampton akadémiáján, majd szerepelt a Pandurii, a Kolozsvári Universitatea és a szatmárnémeti Olimpia csapataiban a román másodosztályban. Ezt követően Magyarországra szerződött, a Balmazújvárosban 32 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 2 gólt szerzett. Az utolsót a Puskás Akadémia ellen lőtte 2018 áprilisában, az NB I-ben, ahol ötször lépett pályára.„Csíkszeredába lejárt a szerződésem és úgy gondoltam, szeretném ismét külföldön kipróbálni magam”, nyilatkozta az erdelysport.hu-nak Erdei.

A játékos menedzsere, Karda Attila elárulta, Erdei iránt a litván első és a magyar második osztályból érdeklődnek. Reményének adott hangot, hogy néhány napon belül eldől, hol folytatja a fiatal játékos.

 

További erdélyi sporthírekért olvassa az Erdélysport.hu cikkeit!

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: