2016-02-18 10:56:03• hírek • (x)

Küldőpapírral is fordulhatsz a Korall Klinika orr-fül-gégészéhez

Dr. Révész Attila a gyerekekkel is könnyen megtalálja a közös hangot.

Az Egészségbiztosítói Pénztárral kötött szerződés értelmében küldőpapírral ingyenes konzultációkra is lehet egy ideje jelentkezni a Korall Klinika orr-fül-gégészéhez, Dr. Révész Attilához.

A tapasztalt orvos Szatmárnémetiben született, Kolozsváron tanult az orvosi egyetemen és ott szakosodott is. Tanulmányait hét éve fejezte be és visszatért Szatmár megyébe: előbb Avasfelsőfaluban majd Nagykárolyban dolgozott. A Korall Klinikánál végzett munkáját főállásként kezeli, ezért nem csak a délutáni órákban fogadja a betegeket, hanem a korábbi órákban is elérhető. Hétfőn és kedden 11 és 18 óra között, szerdán, csütörtökön és pénteken pedig 8 és 15 óra között várja a pácienseket.

Dr. Révész Attilánál minden olyan vizsgálat és kisebb kezelés ingyenesen igénybe vehető, amelyek az Egészségbiztosító Pénztárral kötött szerződésben szerepelnek, sőt, a szükséges gyógyszereket kompenzálva is fel tudják írni. Az egészségügyi szakember jól felszerelt kabinetjében egy modern fül-mikroszkóp is segíti a munkát. Hamarosan munkába állítanak egy flexibilis endoszkópot is, amilyennel meglehetősen kevés szatmári orr-fül-gégész rendelkezik. Ezzel fájdalommentesen kap majd élő képet a szakember az orról, annak hátsó részéről, a gégéről vagy éppen a hangszálakról.

Kevés orvos van, akihez szeretnek a gyerekek járni. Révész Attila azonban ilyen, hiszen nagyon könnyen megtalálja a közös hangot a gyerekekkel is. Mint megtudtuk, a gyerekek esetében gyakori az idegen testek eltávolítása - ezzel kapcsolatban pedig különös esetekkel is találkozott: volt olyan, hogy egy AAA-s elemet kellett eltávolítania egy gyermek orrából.

Jó tudni, hogy az orr-fül-gégész szakember amellett, hogy igyekszik tartani magát az előjegyzésekhez, a gyermekeket és a sürgősségi eseteket soron kívül, elsőbbséggel látja el. Utóbbi kategóriába tartozik például a komolyabb orrvérzés vagy éppen a szédülés. Dr. Révész Attilához amúgy a Korall Klinika központi telefonszámán, a 0361-412-037-es számon lehet időpontot kérni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: