2010-01-04 11:55:32• hírek • Parajdi Andrea

Küldetése a nevettetés

Január 16-án, szombaton a nagy magyar nevettetők három szimpatikus képviselőjét ismerheti meg a helyi közönség, ugyanis ismét városunka érkeznek a Showder Klub szereplői, akik egyenesen két előadást tartanak a szatmáriaknak.

Ezúttal ügyeltek a szervezők arra, hogy aki kíváncsiak kaphassanak jegyet a Showder Klubból ismert tehetséges humoristák fellépésére. Hadházi László, Dombovári István és Bellus István éppen emiatt két előadást is tart január 16-án, szombaton a Dinu Lipatti Filharmóniában, az egyik 17 míg a másik 20 órai kezdéssel indul.

Korábban már a Szatmár.ro olvasóinak röviden bemutattuk az egyik fellépőt, Hadházi Lászlót, s ezúttal Dombovári István pályafutását vesszük nagyító alá, hogy mindazok, akik a humoristák előadásán a közönség körében foglalnak helyet minimális háttér-információkkal is rendelkezzenek a nevettetőkről.

Dombovári 2005-ben Fábry Sándor tanácsára kezdett bele a humorizálásba, elsőként a Godot Kávéház állandó szereplője lett. Mindig is nagydumásnak tartották a barátai, aki bármilyen helyzetből könnyen kivágta magát, éppen ezért ütemesen ívelt felfele a karrierje. Immár évek óta a Dumaszínház tagja, így számos magyarországi településen mutathatta meg tehetségét. Rendszeresen hallható az MR1 Kossuth Rádió Kabaréklub című műsorában, és természetesen jó ideje az RTL Klub Showder klub című műsorának oszlopos tagja. Dombovári István azt tartja küldetésének, hogy mindenhová eljuttathassa a nevetést, ahol arra igény mutatkozik.

Az egykori mackós alkatú humorista, mára már leadott több tíz kilogrammot testsúlyából, így a közönség egy igazán jó formában lévő tehetséges humoristát ismerhet meg.

Az előadásra jegyek még kaphatók az Északi Színház jegypénztárában.


Az egykori mackós alkatú humorista Dombovári István is városunkba jön.
Az egykori mackós alkatú humorista Dombovári István is városunkba jön


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: