2016-07-25 13:35:13• hírek • Szatmár.ro

Küldd a dadust szabadságra!

A Partiumi Magyar Napok közönsége az elmúlt évek alatt már megszokhatta, hogy a szervezők különösen nagy hangsúlyt fektetnek évről évr a gyerekprogramokra, kicsiknek szóló koncertekre.

Idén sincs ez másként, hiszen a 15. Partiumi Magyar Napok gyerekközönségét augusztus 22-én, hétfőn 17 órától várják a Tűzoltótoronyhoz, ahol a gyerekek kedvencei, Bogyó és Babóca barátai, a szuperkukák és a szülinapi dalok nagy ismerői, az Alma zenekar tagjai csapnak a húrok közé.

Az egyedi stílusú etno zenét játszó együttes improvizatív módon kezeli a táncos-zenés együttlétet: a gyerekek, sőt a szülők is aktív részesei és formálói a sok vidámsággal fűszerezett műsornak. Sikerük kulcsa a gyermeklelket megérintő őszinteségben, a „nevető",- és „tánc-izmokat" egyaránt megmozgató képességükben rejlik. A PMN szervezői pedig egy további meglepetéssel is várják a gyerkőcöket, amiről előljáróban talán csak annyit mondanánk: nagyon finom lesz!

A koncertek mellett a bábszínházi előadások is kiemelt szerepet kapnak a jubiláló Partiumi Magyar Napokon, hiszen minden nap különböző bábelőadásokkal várjuk a kicsiket és nagyobbakat egyaránt.

Természetesen idén sem maradnak el a nevelően szórakoztató programok: 10 napon át várják a kicsiket a gyermekutca programjai a Széchenyi utcában és a Kossuth kertben, kézműves foglalkozások, különböző vetélkedők és versenyek, népi játszókert és gólyalábas műsor, bohócok, szalmavár építés, térinbába labirintus és további sok sok érdekes és izgalmas program teszi még vibrálóbbá az év legszínesebb rendezvényét.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: