2019-05-24 05:24:07• hírek • Blikk.hu

Kulcsár Edina rajongója túl messzire ment: a szépségkirálynő életét akarta élni

Fotó: Járai László
Fotó: Járai László

Kulcsár Edina egyik rajongója túl messzire ment: szó szerint az egykori szépségkirálynő életét akarta.

A Lokál számolt be arról, hogy noha Kulcsár Edina örömmel segít fiatal lányoknak abban, hogy megtalálják a helyüket a modellszakmában, az egyikük meglehetősen bizarr módon közeledett felé. Mint mondta, sokan szokták megkeresni, ő pedig a lehetőségei szerint igyekszik mindenkinek tanácsot adni, de amikor valakik konkrétan olyanok szeretnének lenni, mint ő, mindig azt mondja, legyenek inkább önmaguk. Előfordult azonban egy alkalommal, hogy valaki nem csak hasonlítani akart rá, hanem konkrétan ő maga akart Kulcsár Edina lenni.

 

„Egy nő azzal hívott fel telefonon, hogy ő is modell, és szépségkirálynő szeretne lenni. Már azon meglepődtem, hogy honnan tudja a számom, de úgy voltam vele, ha már megkeresett, segítek neki. Közel egy órát beszéltünk telefonon. Kérdeztem tőle, eddig mit tett a vágyai eléréséért. Azt válaszolta, még semmit, de segítsek neki, mert ő is Kulcsár Edina akar lenni” – elevenítette fel a furcsa sztorit Edina, aki igyekezett meggyőzni arról a telefonálót, hogy jobb volna, ha inkább magából próbálná kihozni a legtöbbet, ám kiderült, hogy külsőleg nincs meg az az adottsága, ami a modellszakmához elengedhetetlen.

 

„Próbáltam meggyőzni, hogy keressen új célokat, de ő csak azt hajtogatta, hogy olyan életet akar, mint az enyém, a férjemmel és a gyerekemmel együtt. Itt volt az a pont, hogy letettem a telefont, de napokig nem tértem magamhoz, sokkoltak a történtek.”

 

Hasonlóan érdekes sztársztorikért kattintson a Blikk.hu oldalra!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: