2012-11-29 07:11:29• hírek • Blikk.hu

Kukán árverezték el Lippai autóját

Ötmilliós kocsiját vesztette el egy 30 ezer forintos parkolási bírság miatt Lippai László.

A népszerű színész hiába vitatta a büntetést, panaszával elkésett, közben a XVI. kerületi önkormányzat okmányirodája végrehajtást kért az addigra 61 635 forintra duzzadt adósság miatt. A színész súlyos beteg édesanyját vitte kétnaponta orvosi kezelésre, s annak rokkant kártyájával parkolt a kórház előtt. Ennek ellenére megbüntették, s az ügy - Lippai hiába próbálta utólag bizonyítani, hogy jogosan nem vett parkolójegyet - a végrehajtási szakaszig jutott. A színész állítja: nem tudott semmilyen bírósági döntésről, az árverezés is derült égből villámcsapásként érte.

- Ez botrány, nem hiszem el, hogy ezt ma Magyarországon meg lehet csinálni! - fakadt ki Lippai a Blikknek. - A végrehajtó kedden egy többfős csoporttal érkezett az árverésre, amelynek tárgya a négy éve vásárolt, 62 ezer kilométert futott Honda CR-V típusú autóm volt.

Ez a kocsi újonnan 7 millióba kerül, most is ér legalább 4,5-5 millió forintot, de a végrehajtó a becsértékét 900 ezer forintban állapította meg. Végül 570 ezret ajánlott érte az egyik alak, zsebből tette ki a pénzt a házunk előtt álló kukára, amelyen a végrehajtó a jegyzőkönyvet is megírta. Aztán elkérték a kulcsot, a forgalmit, a szervizkönyvet, bevágták magukat a kocsiba, és már ott sem voltak.

A cikk folytatásáért kattints ide!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: