2014-01-30 17:09:03• hírek • Blikk.hu

Kukába dobták Orosz Gyuri táskáját

Rajongója találta meg Orosz Gyurinak, a Showder Klub humoristájának meglovasított táskáját! A hazai stand-up comedy egyik nagyágyújának kedd este törték fel az autóját, és a csomagtartóból kilopták a táskáját.

 

- A Ráday utcával párhuzamos utcában parkoltam le a kocsimat. Kijöttem a színházból, rohantam a járgányhoz, hogy ne késsem le a következő fellépést, és mikor kinyitottam a vezetőülés ajtaját, már éreztem, hogy valami nem stimmel: nehezen nyílt a zár. Még akkor sem esett le a tantusz, amikor kiszálltam a Stefánián, és üres volt a csomagtartó. Gondoltam, biztos ottfelejtettem a színházban a táskámat, valamelyik ismerős vigyáz rá.
Csak akkor állt össze a kép, amikor újból színpadon álltam: tuti, hogy ellopták - idézte fel már megkönnyebbülten az esetet Orosz György. A rendőrök nem adtak rá sok esélyt, hogy a táska meglesz, ám a humoristát másnap hívták telefonon, és közölték, hogy a Baross utcai szelektív hulladékgyűjtőben ráleltek a holmijára.

- A fickó, aki megtalálta az útlevelemet, felismerte a fényképemet, megkeresett a neten, és felhívott. Minden cuccom kivétel nélkül meglett, még az az apró ajándék is, amit a kedd esti mulatságra vittem a Rádiókabaré főszerkesztőjének. Nagyon hálás vagyok neki! Az úriember később elárulta, az egyik rajongóm - mondta a umorista.

Még több bulvárhír a Blikk.hu-n!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: