2019-03-07 06:13:05• hírek • Blikk.hu

Kucsera Gábor: Végleg leszámoltam a droggal

Élete legnagyobb pofonjáról vallott a világbajnok kajakos: Kucsera Gábor úgy véli, mélypont volt számára, hogy a drog miatt eltiltották őt a sportágtól. Mára azonban teljesen leszámolt a kábítószerrel.

Mint azt a Blikk is megírta, a nulláról kellett újraépítenie magát a világbajnok kajakosnak, akit a drog miatt eltiltottak a kajaktól még 2015 nyarán. Kucsera Gábor nagy törésként élte meg ezt.
 

- Az eltiltásom volt életem legnagyobb pofonja. Nagyon komoly mélypont volt számomra. Mindenki magamra hagyott, csak a családom és pár barát tartott ki mellettem, a sporttársaim közül senki sem. Depressziós lettem, az utcára sem akartam kimenni. Nagyon kemény időszak volt. A nulláról kellett újraépítenem magam, de tanultam a múltból - mondta a Borsnak Kucsera Gábor, aki úgy véli, jó hatással volt rá, hogy pszichológushoz járt.
 

- Mára van egy sikeres vállalkozásom, egy gyönyörű feleségem, két gyönyörű gyermekem, nekem ez a boldogság. Végleg leszámoltam a droggal, a múlttal. Sőt egy hónapja úgy döntöttem, még alkohol sem lesz az életemben, egy fröccs sem csúszik le - mondta a lapnak a kajakos, aki mára úgy érzi, révbe ért.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: