2015-01-22 16:41:49• hírek • Szatmár.ro

A szenvedő Krisztushoz kapcsolódnak

Idei első találkozójukat tartják szombaton az egyházmegyei önkéntes beteglátogatók.

Istent keresik, próbálják a betegségben felfedezni és a szenvedővel felfedeztetni az egyházmegyei önkéntes beteglátogatók, akiknek következő, január 24-i találkozójuk központi témája is az Istenkeresés és a hozzá kapcsolódás lesz. Reggel tíz órától a Scheffler János Lelkipásztori Központ udvaráról nyíló Szent István teremben találkoznak, és az előadás mellett közös imára, elmélkedésre, helyzetgyakorlatra is fordítanak időt.

Az önkéntes beteglátogatók a Szatmári Római Katolikus Egyházmegye területén található kórházakban, idősotthonokban látogatják, de otthon is felkeresik a betegeket, akiknek vigaszt próbálnak vinni, örömhírt, a megváltó Jézusra irányítva a figyelmet, Őt bekapcsolva a beteg-beteglátogató kapcsolatba.

A Kórházpasztorációs Iroda által összefogott közösségük nyitott mindenki felé, aki elhivatottságot érez a betegek látogatására, közelebb szeretne kerülni a betegség titkához, megsejteni valamit az értelméből. Szeretettel várnak ezért a délután egy óráig tartó szombati találkozójukra is minden érdeklődőt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: