2011-07-06 14:38:07• hírek • Szatmár.ro

Felhívás Ifjúsági KRISZ Táborra

A Szatmári Református Egyházmegye idén is megszervezi július 31. és augusztus 6. között a már hagyományos ifjúsági keresztyén tábort, melynek helyszíne a Nagytarnai Egyházmegyei Ifjúsági Központ lesz.

A tábor fő témája a család. A témaválasztás oka az, hogy korunkban katasztrofális állapotban vannak a családok, döbbenetes a család szociális és társadalmi helyzete. Talán egyetlen olyan alkotórésze sincs a társadalomnak, amit annyi támadás érne minden oldalról, mint a család intézménye. A felnövekvő korosztály emiatt egyre kevésbé tud és akar család, gyermekvállalás, hűség és áldozatvállalás kategóriáiban gondolkodni.

Ezt a problémát a tábor nem fogja megoldani, de fontosnak tartja azt, hogy beszéljünk róla. Előadók, lelkipásztorok, teológusok Isten Igéjének a fényében megvilágítva egy héten keresztül tanítanak, beszélgetésre, párbeszédre indítanak, ugyanakkor jókedvre-örömre igyekeznek deríteni a részvevő fiatalságot.

A táborba a következő dolgokat kell vinni: sátor, matrac, zseblámpa, bögre, gitár (lehetőség szerint); Biblia, énekeskönyv, füzet, íróeszköz; vízhatlan ruha, tisztálkodási eszközök; lelkészi ajánlólevél, háziorvosi igazolás, keresztlevél vagy személyi igazolvány. Részvételi díj 120 lej.

Jelentkezés a lelkipásztori hivatalokban és további információk a következő főszervezőknél: Ilonczai Zsombor (0766-662-103) és Rácz Ervin (0740- 483-375).



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: