2012-11-03 09:29:17• hírek • Blikk.hu

Krisztián ellen fordultak Jimmy rajongói

Végéhez közelít Zámbó Krisztián álma? Ellene fordultak Jimmy rajongói, pedig az X-Faktor felfedezettje, Jimmy fia mindeddig sokak egybehangzó véleménye szerint azért szárnyalt ilyen magabiztosan a tehetségkutatóban, mert apja rajongói voksoltak rá.

Ám ezen a héten nagy változások mentek végbe, a Blikk szavazói óriási fölénnyel arra szavaztak, nincs helye többé a Király fiának a versengésben, most pedig már Jimmy imádói is kiábrándultak belőle. A legnagyobb, a legendás énekesnek emléket állító klubokban lázadás indult ellene, többen kijelentették, nem küldenek több SMS-t a Zámbó fiúra.

- Nekem egyre ellenszenvesebb Krisztián.... Kifogás kifogás hátán, miért is nem sikerült a nóta! Ez már sok! Miért nem adja föl? Nekem egyáltalán nem tetszik! Én, mint Jimmy-rajongó, miért szavazzak Krisztiánra?! Eszem ágában sincs! Tulajdonképpen nem rád szavaznak a Jimmy-rajongók, Krisztián, hanem édesapádra! Ez nem neked dicsőség! Ez hazugság! - írja az egyik hozzászóló a klub fórumán. - Maleknak és Gesztinek igaza van! Mi a fenét keres Krisztián még mindig az X-Faktorban? Krisztián, nem veszed észre, hogy nem vesznek észre? Hamisan énekelsz, és semmi tehetséged nincs! ... én sem fogok Krisztiánra szavazni csak azért, mert Jimmy fia! Csapnivaló minden száma, ahogy nyekergi! Hagy már abba a hülyeségedet, és tűnj el már végre! - teszi hozzá egy másik kommentelő.

Krisztiánt nagyon megviselik a lehúzó kritikák, hiszen ő úgy véli, mindennél fontosabb lenne, hogy apja imádóit elkápráztassa.

A cikk folytatásáért kattints ide!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: