2011-02-24 09:12:31• hírek • (X)

Kreatív konyhatechnológia a Multisystem Primnél

A sütés-főzés nagyon fontos tevékenység életünkben. Sokszor észre sem vesszük, mennyire összeköti a családot, és egy kellemes vacsora mennyi sok szép percet okoz. A Multisystem Prim Kft. megoldást nyújt arra, hogy kreatív konyhai technikákkal könnyítsen az otthoni munkán.

A szatmárnémeti Multisystem Prim Kft. évek óta arra törekszik, hogy kreatív konyhatechnológiával könnyítsen a házimunkán, a nagy étkezések utáni perceken, hiszen a mindennapi rohanásban nagy előny, ha valamit szépnek és tisztának tudhatunk. Azt mondják minden kornak megvan a maga divatja, a divat pedig a mosogatótálcákban is megmutatkozott. A 70-es évek konyhakagyló-divatja az öntött vas volt, a 80-as éveké a zománcozott, míg a 90-es éveké az inox.

Manapság egyre többen keresik a SILGRANIT mosogatótálcákat, hiszen a klasszikus, a modern és az elegáns berendezéseket kedvelők egyaránt találnak konyhájukba illó darabot. A Telma, olasz gyártmányú SILGRANIT mosogatótálcák a Multisystem Prim Kft. fő termékei, melyek tizenhét különböző modellben és hatféle színben (zabszín, alu, terrakotta, fekete gyöngy, szürke-gyöngy és jázmin) kapható.

Miért előnyös egy SILGRANIT mosogatótálca?

Az olasz Telma által gyártott konyhai kagyló anyagát 87 százalék természetes gránit őrlemény és 13 százalék szilén-akril keverék képezi. Fő tulajdonsága, hogy nagyon kemény, ezért karcmentes és hőálló, mindemellett pedig rendkívül könnyen tisztítható. Nem találni rajta foltot, és vízkőlerakódást sem.

A rendkívül tartós mosogatótálcán kívül a cég forgalmaz hagyományos inox kagylókat, valamint csapokat különböző színben. Mivel egy modern konyhából nem hiányozhatnak a beépíthető gépek, ezért a cég bemutatótermében szín azonos vagy inox főzőlapok, sütők, gőzelszívók, mosogatógépek és hűtőszekrény széles választéka megtalálható.

Érdemes megtekinteni a Multisystem Prim ajánlatát, hiszen a megrendelőket minden hónapban kedvezményes árak, ajándékok és akciók várják. Márciustól újdonságokkal is bővül a választék: minőségi edényeket, kés- és evőkészleteket kínálnak. A céghez viszonteladók is bizalommal fordulhatnak.

A Multisystem Prim információs irodája és bemutató terme megtalálható Szatmárnémetiben a Petőfi Sándor utca 4/A szám alatt. Nyitvatartási idő: hétköznaponként 10-17 óra között és szombaton 9-13 óra között. Tovább információért érdeklődjön a 0361-422-091-es, a 0730-104-975-ös vagy a 0744-977-846-os telefonszámokon, vagy látogasson el a www.systemprim.ro oldalra.

Figyelem!

Aki március 1 és augusztus 31 között a cégtől Telma márkájú termékeket vásárol és kitölti a nyereményjátékba való jelentkezési szelvényt, egy hét napos Antalaia-i vakációt nyerhet két személyre a szeptember 20-27 közötti periódusban all inclusive ellátással. Részletek a cég Petőfi Sándor utca 4/A alatt található információs és rendelési irodájában.




A SILGRANIT mosogatótálcák karcmentesek, hőállóak és könnyen tisztíthatóak



A konyhai kagylókhoz lehetőség nyílik színazonos csapot választani
A konyhai kagylókhoz lehetőség nyílik színazonos csapot választan


A Systemprim szín azonos főzőlapok széles választékát kínálja



A Systemprim szín azonos főzőlapok széles választékát kínálja


A SILGRANIT kagylók mellett inox mosogatótálcák is kaphatók
A SILGRANIT kagylók mellett inox mosogatótálcák is kaphatók


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: