2018-10-24 11:25:27• hírek • Szatmár.ro

Kreativ Szatmár: az első workshopon megtudhatod, mitől fogynak el az Electric Castle bérletei

A kreatív szakmákkal kapcsolatos személyes fejlődés, az önképzés lehetősége a szatmárnémeti fiatalság számára eddig csak ambíciózus álom lehetett.

Az egyetemisták tanulmányaik után hazatérve óriási hiányát érezték a kreatív iparágról szóló kolozsvári tréningek és workshopok hetente megújuló választékának. Sajnos Szatmár nem bővelkedett efféle ingyenes képzési lehetőségekben.

 

Eddig.

 

Éppen ezért jött létre a Kreatív Szatmár rendezvénysorozat, hogy a helyi fiatalság számára elhozza a – Kolozsváron már jól bevált és fiatalokat tucatjaival megmozgató – kommunikációs, PR, grafika vagy designer szakmákról szóló előadásokat.

 

Az események alkalmával a kreatív szakmák neves és elismert képviselőivel találkoznak a résztvevők, és útmutatást, gyakorlati és elméleti képzést is kapnak. A szatmárnémeti alkalmak előadói a kolozsvári tréningek szakértői is egyben, hiszen a Kreatív Szatmár kezdeményezés a Kreatív Kolozsvár már jól összerakott és hatékonyan működő mintájára épül.

 

Ezekben a témakörökben rendeznek Kreatív Szatmár workshopokat:

 

  • rendezvényszervezés, kommunikáció, PR
  • digitális technológia és alkalmazása
  • marketing és vállalkozás menedzsment

 

Az első workshop meghívóját Butka Gergőtől, az Utcazene fesztivál szervezőjétől olvashatjátok, melyet a közösségi profilján osztott meg:

 

“Tanuljunk a legjobbaktól!

 

Az első Kreativ Szatmár workshop meghívottja Andi Vanca, az Electric Castle kommunikációs igazgatója. Mesél majd a fesztivál létrejöttéről, a brand felépítéséről, a csapat kommunikációjáról, és persze a bonchidai esős éjszakákról.

 

Ti pedig, kedves szatmári fiatalok, egy igazán sűrített előadáson sajátíthatjátok el a rendezvényszervezés esszenciáját, a prémium márkaépítés mikéntjét, és feltöltődtök majd az Electric impulzustól!

 

Időpont: péntek délután 18 óra, helyszín: Iparosotthon, a belépés ingyenes!

 

A workshop Facebook eseménye: Satu Mare Creativ / Andi Vanca / EC

A Kreatív Szatmár Facebook oldala: SatuMare Creativ / Kreatív Szatmár

 

Az első előadás projektgazdája: Szatmári Fiatalokért Kulturális Egyesület, a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal támogatásával, partnerségben a Kreatív Kolozsvár projekttel. Szervezők:  Szatmári Fiatalokért Kulturális Egyesület, Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala, Pont Csoport és a Kreatív Kolozsvár csapata.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: