2012-12-02 11:12:20• hírek • Szatmár.ro

Kreatív Maraton a Creative Hobby Shopban!

A Creative Hobby Shop a hobbizáshoz való széles termékkínálat mellett, szinte rendszeresen kézműves foglalkozásokkal várja a hobbizás szerelmeseit.

Az ünnepekre és a nagy érdeklődésre való tekintettel, hamarosan megrendezésre kerül a Kreatív Maraton, amelynek keretében hét hasznos kézműves technikát sajátíthatnak el a résztvevők! Már Szatmárnémetiben is egyre népszerűbb a saját készítésű tárgyak ajándékozása, illetve a lakás dekorálása saját kezűleg, ezért a Creative Hobby Shop december 7-én és december 8-án teljes hétvégés foglalkozásra invitál minden kedves érdeklődőt.

A foglalkozás szervezőinek a sokféle technikából nehéz volt kiválasztani azt a hetet, amelyet a Kreatív Maraton során átadhatnak, de egyik fő szempontjuk a használhatóság volt. Ezért lett a technikák között a decoupált üvegtál készítése, a quilling képek készítése, a faliórák és karácsonyi kopogtatók előállítása, a karácsonyi mécses tartók festése üvegfestékkel, az epoxigyantából készült nyaklánc előállítása, illetve a kiskanalak süthető gyurmával való díszítése, melyre elsősorban gyerekeket várnak sok szeretettel.

A felsorolt kézműves technikák elsajátításával a foglalkozásokon résztvevők egyedi ajándéktárgyakat kreálhatnak, illetve lakásaikat dekorálhatják ízlésük, saját stílusuk szerint.

A gyerekeknek szánt technika, a kiskanalak süthető gyurmával való díszítése igen egyszerű és népszerű eszköze a hobbizásnak, az epoxigyanta ékszer készítése pedig szintén egyszerű és óriási teret ad a fantáziának.

Mivel egyre trendibb, hogy lakásunkat saját kezűleg dekoráljuk, ezért célszerű megtanulni, hogy hogyan készíthető el egy falióra, illetve hogyan állíthatóak elő karácsonyi kopogtatók és üvegfestékkel dekorált mécses tartók. Ami nagy előny jelent, hogy az ilyen jellegű tárgyak elkészítési technikája a későbbiekben is nagy sikerrel alkalmazhatóak!

A foglalkozások vezetői szeretettel várnak minden érdeklődőt december 7-én, pénteken és december 8-án, szombaton a Kreatív Maratonra, a Stefan cel Mare utca 2. szám alá (az udvarban). A részletes program a plakáton, illetve a hobbibolt Facebook oldalán olvasható.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: