2013-07-12 14:46:38• hírek • (x)

Krasznabélteken ismerkedhetnek meg a Nachbil borokkal

A Consult Scolari Egyesület keretein belül működő Wine in business klub újabb előadásra csábítja a borkedvelőket.

A Consult Scolari Egyesület az idei évben számos borral kapcsolatos előadással várta már az érlelt szőlőlé szerelmeseit: volt már több alapfokú és középfokú borismereti tanfolyam, tartottak már előadást Románia borairól, borászatáról. Rendszeresen, kéthetente a különböző borismereti előadások mellett az ország nagy borászatai is bemutatkoznak a szatmári érdeklődőknek. A legutóbb a ménesi Wine Princess borászat képviseletében tartott előadást Balla Géza, a résztvevők pedig több borukat is megízlelhették.

A Wine in business klub keretein belül július 18-án, csütörtökön újabb borászat, ezúttal a Krasznabélteki Nachbil borokat gyártó Weingut Brutler&Lieb borászat mutatkozik be, ráadásul nem is akárhogyan! A résztvevők Krasznabélteken meglátogathatják a pincészetet, megismerkedhetnek az általuk alkalmazott eljárásokkal és meg is kóstolhatják a pincészet hat borát is. Ezek a következők: Trio Alb 2011, Riesling de Rhin 2011, Chardonnay Barrique 2011, Trio Rosu 2011, Trei Gratii 2011 és Syrah 2011.

A szervezők csütörtökön a Székesegyház előtti parkolóból indítanak buszt Krasznabéltekre.

Ugyan korlátozott a helyek száma, de még lehet jelentkezni az előadáson való részvételre. A jelentkezés feltételeiről érdeklődni Szakács-Orha Imrénél lehet a 0751-513-159-es telefonszámon illetve az imre.szakacs@consultscolari.ro e-mailcímen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: