2011-05-27 19:18:07• hírek • Szatmar.ro

Krakkóban és Budapesten a szatmári vívók

Mozgalmas hétvége elé néznek a Szatmárnémeti Sportklub párbajtőrözői, hisz két nemzetközi versenyen és pástra lépnek Európa két történelmi városában, Krakkóba és Budapesten.

A Csiszár Ferenc vezette felnőtt delegáció Lengyelországban egy komoly múltra visszatekintő tornán vesznek részt, a krakkói verseny tizenhárom éves történelmében azonban a szatmáriak először vesznek részt. Előbb az Adrian Pop, Szilágyi Adrian és Árkosi Bertalan alkotta fiú csapat lép majd pástra szombaton, majd vasárnap a lányokra kerül sor. Amalia Tataran és Veres Gréta mellett a csapat tagja lesz az a Simona Deac is, aki jelenleg ugyan a Steaua sportolója, de az utóbbi napokban a nevelőegyesületével készült.

Neves versenyen vesz részt hétvégén a Sportklub utánpótlása is, a Pop Edwin, Pop Steven, Chelu Stefan, Bódi Dávid, Aldea Rebeca, Potor Andrea alkotta csapatot Izsáki Arnold vezeti. Az delegáció tagja lesz továbbá az az Ely Alexandru is, aki nagyrészt az Egyesült Államokban, ám most a Sportklubbal készül a júniusi országos gyerekbajnokságra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: