2011-08-08 16:06:13• hírek • Szatmár.ro

NetMusic és City Rádió: közös nyílt nap

Kiváncsi vagy arra, hogy Bartos Erzsébet szőke avagy barna? Hogy Szilágyi Levente, alias DJ Leviciusz miért a szatmári lányok kedvence? Vagy csak tudni szeretnéd, hogyan működik a City Rádió?

Nos, minden, a City rádióval kapcsolatos kérdésedre választ kaphatsz augusztus 20-án, Szatmárnémeti újközpontjában, ahol első alkalommal kerül megrendezésre a City Rádió közönségtalálkozója.

A NetMusic és a City Rádió közös nyilt napján azon kivül, hogy megismerkedhetsz a rádió műsorvezetőivel, munkatársaival, számos egyébb érdekes programon és koncerten is részt vehetsz.

Augusztus 20-án, szombaton reggel 10 órától a Gödörböl jelentkezik a City Rádió élő adása. Gyere a éld át az élő rádióadás minden izgalmát, bulizz a rádiósokkal Majka koncertjén, majd pörögj fel DJ Gem-B funky ritmusaira. Mindezek mellett egész napos programok várják az érdeklődőket: lesz táncbemutató a Loga Dance-el, nektek zenél majd a LIFT és a szatmári szinészek ismét eléneklik, hogy Let it be. Természetesen nem maradhatnak el a különböző játékok sem, melyekkel igen értékes díjakat nyerhetsz.

Mindez nem lenne még elég? Akkor a NetMusic és a Roland Music School jóvoltából dobokat püfölhetsz és a léggitárt is lecserélheted egy igazira szintén a Gödörben, egy egész napos termékbemutató keretében. Ha pedig botfüled van a zenéléshez, hallgasd meg, hogyan csinálják az igazán nagyok a City Rádió és a NetMusic egész napos rendezvényén.


Music City - a Netmusic és a City Rádiónyílt napja
Music City - a Netmusic és a City Rádiónyílt napja


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: