2012-06-25 10:31:44• hírek • Kocsis Zoltán

Közvilágítási oszlopnak ütközött a részeg motoros

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Szatmár megyében négy közlekedési baleset történt a hétvégén, kettőben motoros is érintett volt.

A legsúlyosabb következményekkel járó balesetre szombat délután 18.40 körül került sor Meggyesgombás határában. A 17 éves meggyesgombási illetőségű S.A. a Malaguti típusú robogójával ismeretlen okok miatt áttért a szemben jövő sávra, ahol frontálisan összeütközött egy Citroën típusú személygépkocsival. A baleset következtében a robogós, aki korábban nem végezte el a közlekedés-biztonsági tanfolyamot, ami ahhoz szükséges, hogy kiskorúak közúton robogóval közlekedhessenek, valamint négy éves utasa súlyos sérüléseket szenvedett. A Citroënt vezető, patóházi illetőségű Sebastian I. alkoholtesztje negatív eredményt produkált.

Jelentős alkoholfogyasztásról tett tanúbizonyságot viszont a szonda annak a szatmárnémeti motorosnak az esetében, aki szombat délután szenvedett balesetet a megyeszékhelyen. A 37 éves T. Ciprian elveszítette uralmát Honda típusú motorkerékpárja fölött és 17.20 körül a Closca sugárút egyik közvilágítási oszlopának ütközött. A kiérkező rendőrség azonnal alkoholtesztnek vetette alá, a szonda pedig 0,90 mg/l szintet regisztrált. A férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Súlyosabb következményekkel is járhatott volna az a baleset, amely péntek este a Szilágy megyei Nagyderzsida és Érszakácsi között. A 22 éves zilahi illetőségű C.Ionut egy kanyarban elveszítette uralmát Ford Fiesta márkájú személygépkocsija fölött, átsodródott a szemben lévő sávra, majd megcsúszott és az árokba borult. A balesetben az autó két utasa, az egyaránt P. Camelia és P. Roxana sérült meg, ám szerencsére csak könnyebben.

Végezetül vasárnap délelőtt is történt egy baleset, Szatmárnémetiben a Kazinczy utca és az Eroilor Revolutiei utcák kereszteződésében. A 39 éves N. Anca Opel Corsa típusú személygépkocsijával nem adott elsőbbséget egy kerékpárosnak. Szerencséje az 58 éves B. Mihai csak könnyebb sérüléseket szenvedett.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: