2015-05-28 12:40:54• hírek • Kocsis Zoltán

Közúti korlátozás a városnapok alkalmából

A tavalyi évnél kevesebb, mindössze öt útszakasz lesz lezárva a következő három napban.

Már csak egyet kell aludnunk és kezdetét veszi az idei városnapok ünnepségsorozata. Az össznépi bulinak vélhetően sokan örülnek - már csak az a kérdés, hogy az időjárás is velük tart-e -, van azonban egy társadalmi kategória, akik biztosan bosszankodni (is) fognak: az autósok.

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal azonban a jelek szerint tanult a tavalyi baklövésből, amikor az útlezárások miatt szinte megbénította a város közúti közlekedését. Idén már jóval kevesebb, mindössze öt útszakasz lesz lezárva: a Szabadság-tér körüli körforgalom, a Horea utca, a Sugárút (IC. Bratianu), a Széchenyi István (December 1. ) és az Eötvös (Cuza Voda) utcák.

Az önkormányzat tájékoztatásából az is kiderül, a három nap alatt módosul kicsit a tömegközlekedés is: a Transurban azon járatai, amelyeknek megállójuk van az Eötvös utcán illetve az ún. „villanyóra" mellett, azok a hétvége alatt az Árpád (Vasile Lucaciu) utcán kialakított ideglenes buszmegállókat használják majd.

A Transurban kapcsán bővebb információhoz a www.transurbansatumare.ro oldalon illetve a 0261-721971-es telefonszámon lehet jutni.

.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: