2019-06-26 12:16:50• hírek • Bede Emőke

Közúti bűncselekményért került börtönbe egy szaniszlói férfi

Június 25-én sem volt hiány rendőrségi akciókból, melyeknek java része természetesen a közúti közlekedés ellenőrzését jelentette.

A megye több pontján zajló ellenőrzések során több mint 100 helyszíni bírságot szabtak ki a szabálytalankodó sofőrökre, melyeknek összértéke eléri a 20 900 lejt. Ugyanakkor kiegészítő intézkedésként három vezetői engedélyt is felfüggesztettek.


Ugyanezen a napon a mezőpetri rendőrök a Gépjármű-nyilvántartási Hivatallal közösen szerveztek egy átfogó ellenőrzési akciót, melynek során azokat az autókat ellenőrizték, melyek műszaki állapotuknál fogva könnyen veszélyt jelenthetnek a forgalom többi résztvevőjére. A RAR munkatársaival közös megmozdulás végére összesen 8 helyszíni bírságot szabtak ki 3480 lej összértékben, illetve 3 forgalmi engedélyt bevontak. Egyet, mert az autó károsanyag-kibocsátása meghaladta a megengedett szintet, egy másikat a nem megfelelő méretű gumiabroncsok miatt, a harmadikat pedig a nem jóváhagyott autóüveg-fólia használata okán.


Ugyancsak a mezőpetri rendőrök voltak azok is, akik előállítottak egy 35 éves, szaniszlói férfit, akire 1 év és 2 hónap letöltendő börtön vár, melyet közúti bűncselekmények elkövetése miatt szabott ki rá a szatmári bíróság. A fickót börtönbe szállították, ahol már meg is történt a rabosítása.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: