2014-12-10 02:42:15• hírek • Blikk.hu

Kozsót végre kiengedték

A Blikk úgy tudja, hosszú idő után végre jobban van Kozsó. Információik szerint már nincs intenzív osztályon, sőt ki is engedték a pécsi klinikáról.

Kozsó hosszú hetekig volt kórházban, miután az agyvérzést okozó agyi „ér-torzképződménnyel" műtötték. Ez a betegség, ahogy az orvosok fogalmaztak, időzített bombaként működik, ezért muszáj volt minél előbb megműteni az énekest. Kozsó hosszú ideig gondolkozott azon, hogy egyáltalán vállalkozzon-e az operációra. Érthetően rettegett attól, hogy valami baj történik. Szerelme, Keira nyugtatta, hogy minden rendben lesz, és nem kell aggódnia.

- Folyamatosan felhozom, hogy ne hagyjon cserben, mert itt vagyok neki - mondta nemrég Keira. - Nagyon félt a műtéttől, mindenkitől tanácsot kért, de nem tudtunk helyette dönteni, saját magának kellett.

A két lépcsőben végzett műtét közben sajnos olyasmi történt, ami megzavarta a doktorok munkáját, az „ér-torzképződmény" ismét vérzett, de a profi munkának köszönhetően nem lett nagyobb baj. Ezért lehet az, hogy Kozso felépülése hosszabb időt vesz igénybe, mint azt előzetesen bárki gondolta volna.

Ha szeretne még több bulvár hírt olvasni, kattintson ide és a Blikk.hu-n megteheti!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: