2019-12-15 23:26:55• hírek • Blikk.hu

Kozso rosszul lett a fellépése előtt

Ijedséggel indult Kozso szombat esti fellépéssorozata, mert rosszullét miatt nem tudott időben színpadra állni a II. Győri Retró Fesztiválon. Ekkor ugyanis még hordágyon feküdt az öltözőjében, ahol a mentők ápolták.

– Sajnos Kozso picit rosszul lett, de szakszerű ellátásban részesül. Úgy tudom, hamarosan érkezik – tájékoztatta a közönséget a műsorvezető Kónya Attila, majd a rendezvény lemezlovasa zenéléssel hidalta át a várakozást. Óriási volt az üdvrivalgás, amikor negyedóra múlva Kozso végre megjelent.
 

Közösségi oldalán szomorkodott a szamuráj.

"Sajnos nem indult egyszerűen az este, de már jól vagyok. Köszönöm az aggódást!" – fogalmazott Kozso, miután Győrből elindult Veszprémbe a IV. Retronic Fesztiválra, ahol éjfélkor lépett színpadra. Hajnali 3-kor fejezte be a hakniturnét a csornai kempingben megrendezett „Emlékek éjszakája” retró buliban. Savazó kommentre reagálva menedzsmentje leszögezte, nem drogozás miatt lett rosszul. – Kozso nem használ semmilyen kábítószert, soha nem is használt. Sőt, alkoholos italt sem fogyaszt. Teljesen más okból kellett orvoshoz fordulnia – fogalmaztak a közösségi oldalon.
 

A Blikknek a rendezvény főszervezője elárulta, ők is megijedtek, amikor az énekes jelezte, baj van.

– Az egészségi probléma jellegéről nem adhatok tájékoztatást, de azt elmondhatom, az Ámokfutók-produkció asszisztense érkezésükkor jelezte, Kozsónak szüksége lenne a helyszínen kötelezően jelen lévő mentőorvos és szakápoló segítségére. Intézkedtünk, és meg is kapta a szükséges ellátást – tájékoztatott Föőr Gábor, a rendezvény főszervezője.
 

– Sokan csak az Ámokfutók miatt jöttek. Nagy megkönnyebbülés volt, amikor az asszisztensétől megtudtam, rendben lesz, de kicsit még várni kell – vázolta a főszervező.

Kozsót is kerestük, de lapzártánkig nem reagált. Bennfentes forrásból úgy értesültünk, a veterán popsztárnak felment a vérnyomása, és szédelegve érkezett a győri helyszínre. Nem ez volt az első ilyen eset. Négy éve 190-es vérnyomással került kórházba, miután sződligeti otthonában rosszul lett, pár hónappal azután, hogy laparoszkópos agyműtéten esett át.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: