2014-10-27 09:32:07• hírek • Blikk.hu

Kozsó felébredt a kómából

Az orvosok felébresztették a mesterséges kómából a zenészt, akin a múlt hét elején agyműtétet hajtottak végre. Ez mindenképpen jó hír, de a Blikk úgy tudja, két hétig még biztosan az intenzív osztályon marad a szomorú szamuráj.

A Blikk megtudta, egy agyiérdaganat miatt kellett életmentő műtétet végrehajtani Kozsón, aki korábbi stroke-ja miatt hetekig gondolkozott azon, egyáltalán vállalkozzon-e a komoly operációra. Végül azonban egy vidéki kórházban mégis elvégezték a kockázatos beavatkozást, mert az már nem volt halogatható. Sajtóértesülések szerint ritka elváltozásról van szó, amelynek operációját egy specialista vállalta.

- Felébresztették a mesterséges kómából, magánál van - újságolta a Blikknek a család egyik barátja. - Kozso most két hétig biztosan az intenzív osztályon marad, és igazából ebben az időszakban dől el minden, hiszen ilyenkor bármi történhet. A korábbi stroke következménye volt a rendellenesség, ami miatt kés alá kellett feküdnie - tette hozzá az ismerős.

Nemrég Kozso azt mondta, a 2011-es agyvérzése után érezte meg igazán a halál közelségét, amely élete legborzalmasabb időszaka volt. A különböző kivizsgálások megállapították, túl stresszes életet él, túlhajszolja magát, ez okozta a bajt, és mint kiderült, nem is csak azt az egyet, amely az agyvérzéshez vezetett.

Annyi bizonyos, hogy Kozso, aki elérte a férfiaknál veszélyeztetettnek számító kort, szinte egy percre sem állt le. Nem tagadta, az utóbbi időben felelőtlen volt, mert nem vette komolyan az első figyelmeztetést, még jobban belevetette magát a munkába, pedig már az első stroke is egy „halálos jel" volt. Emellé társult még a kezdődő cukorbetegség és a magas vérnyomás, de ő hajtott tovább.

Az elmúlt években ráadásul már nemcsak a zenei karrier építésével járó stressz terhelte szervezetét, de üzleti ügyei miatt is fájhatott a feje. Mint a Blikk megírta, 30 millió forintos tartozást halmozott fel, és vállalkozásai sem alakultak fényesen. Volt, hogy három végrehajtási eljárás folyt az akkor működő egyetlen cége ellen. Egy korábbi vállalkozását pedig már jóval előbb törölték a cégjegyzékből adótartozás miatt, de foglalták már le üzletrészét is. Ilyen nyomás mellett nem csoda, hogy a szervezet tiltakozik.

Olvassa tovább a hírt a Blikk.hu portálon!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # vírusstatisztika # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: