2018-03-23 07:07:59• hírek • Blikk.hu

Kozso bajban: Ha nem fizet 139 milliót keddig, viszik a lakását

Ha Kozsónak nem sikerül március 27-ig előteremtenie 139 millió forintot, a hitelezőié lesz 286 négyzetméteres terézvárosi lakása, amely az utolsó a zenész nevén levő ingatlanok közül. Ahogy arról a csütörtöki Story magazin beszámolt: megkezdődött ugyanis az ingatlanának árverezése.

"Erre a drasztikus lépésre akkor kerül sor, ha a végrehajtási bíró már minden lehetőséget kihasznált, zárolta az adós bankszámláját, és ingósá­gait is „dobra verte”, de nem tudott a követeléseknek érvényt szerezni. Innen már nincs visszaút, az adós már csak akkor állíthatja le az árverést, ha összes adósságát visszafizette" – nyilatkozta kérdésünkre a végrehajtói iroda.


A Dessewffy utcai, földszinti, többszobás polgári lakóingatlan 69 millió forint becsült értéken került a licitálók elé, ám a nyilvános árverési hirdetmény szerint már az érték feléért is elvihető. Az eddigi egyetlen licitáló is csak ennyit ajánlott érte, pedig ennél sokkal többet ér.


"Ha az ingatlanra valaki végrehajtást kér, az adós mindenképp rosszul jár. Ráadásul ez a lakás a meghirdetett ár többszörösét éri, négyzetmé­te­renként legalább 450-500 ezer forintot, összességében 140-150 milliót is elkérhetne érte az eladó" – nyilatkozta lapunknak egy ingatlanszakértő. A zenész tehát rossz anyagi kilátásokkal néz az árverés elé. Hiába kelne el a lakás, abból tartozásainak csak kis hányadát tudná kifizetni.
 

A cikk folytatása a Blikk.hu oldalon, az alábbi linkre kattintva olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: