2017-04-06 13:44:30• hírek • Agerpres.ro

A Kék Bálna miatt halt meg a magasból lezuhanó lány Nagyszebenben

A jelek szerint öngyilkosságot követett el és a Kék bálna nevű játékban vett részt az a 15 éves lány, aki márciusban Nagyszebenben lezuhant egy tízemeletes toronyház tetejéről - jelentette ki a Szeben megyei törvényszéki ügyészség szóvivője, Ion Veştemean.

Sajtóközleményében az ügyész arról tájékoztat: a lány letöltötte mobiltelefonjára a Kék bálna nevű játékot, és a 'vovo_666' álnevet használta. A Facebookon és az Instagramon is több olyan bejegyzést tett közzé, amelyek ezen játékban való részvételre utalnak, valamint olyan képeket, amelyek öngyilkosságot sugallnak. 'Mindezen utólag megállapított részletek abba az irányba mutatnak, hogy alapos a gyanú, miszerint V.D.Ş. halálát nem baleset okozta, hanem öngyilkosság, amelyet beazonosítatlan személyek idéztek elő, akik lelki nyomásgyakorlással eszközölték ki ezen a játékon - a Kék bálnán - keresztül az öngyilkosságot, mint a játék végső feladatát' - olvasható a sajtóközleményben.

A fiatal lány március 15-én barátaival és két tanárnővel ment fel egy toronyház tetejére, hogy szemügyre vegyék Nagyszeben látképét és fotókat készítsenek. A lány lezuhant, és azonnal meghalt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: