2017-06-23 11:31:14• hírek • Szatmár.ro, refszatmar.eu

Közösségépítő kirándulás Nagytarnán

A Református Gimnázium elkészítősei élményekkel gazdagodva kezdték meg a nyári vakációt.  Az utolsó tanítási héten a szülők, nagyszülők és nem utolsó sorban önmaguk örömére egy népi játékot adtak elő, humoros jelentekkel, gyermekjátékokkal, népdalokkal tűzdelve, aminek a szebbnél szebb népviseleti öltözékek csak emelték a hangulatát.

Az évzárót követően a családok egy kétnapos, tanévet búcsúztató, közösségépítő kiránduláson vettek részt Nagytarnán, melynek célja az volt, hogy az új közösség tagjai egymást jobban megismerjék, egymáshoz közelebb kerüljenek. Csodálatos volt látni, hogy a gyerekek 10 hónap alatt mennyire összekovácsolódtak, ismerik, segítik egymást, együtt játszanak és kirándulnak.

A gyerekek legnagyobb örömére az esti szalonnasütés után a tűz mellett beszélgetve pillecukrot sütöttek és nagyon sokat nevettek.

A kétnapos kirándulás alatt volt idő közös játékra (amibe a nagytestvérek és szülők is bekapcsolódtak), apák-fiúk focimérkőzésre, alkotásra, bográcsban gulyásfőzésre,  a természetben való barangolásra, ismerkedésre, komoly beszélgetésekre, sok-sok finom falat közös elfogyasztására.

A nagytarnai tábor udvarát kacagás, családias légkör és vidám hangulat övezte e röpke két nap alatt.  A családok elmondása szerint több ilyen rendezvényen szeretnének részt venni a jövőben is, hiszen a közösség megtartó ereje mindannyiunk kapaszkodója lehet a hétköznapokban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: