2013-11-05 11:17:35• hírek • Szatmar.ro

Jótékonysági bál Lázáriban

November 16-án Lázáriban jótékonysági báltól lesz hangos a kultúrotthon - tudtuk meg Bálint Angéla szervezőtől, aki azt is elárulta, hogy a községközpontban található óvoda szépítésére gyűjtenek a szülők, s mindenki, aki úgy gondolja, hogy a nemes ügy mellé szeretne állni.

A Bertici Fivérek és a Sonor Együttes vállalta, hogy fellépnek a 20 órától kezdődő batyus bálon, ahol a régi hagyományok szerint mindenki megkínálja majd a saját maga által hozott finomságokból a többi bálozót, s a tizenöt lejes belépő teljes összegét pedig a hiányzó vagy pótlásra szoruló felszerelésekre fordítják a jelenlévők. A szülői bizottság által elindított ötlet kiegészült azzal is, hogy a gyermekek által készített kézműves munkákat is meg lehet majd vásárolni a helyszínen, s természetesen, az adakozó kedvű lakosok és bálozók többet is adhatnak az óvoda megsegítésére, mint amennyi a belépő, amelynek árában benne foglaltatik a tombola is. A Bertici Fivérek 22.30-tól lépnek majd fel.

A bálra Bálint Angélánál és a három óvónőnél lehet feliratkozni, s minden segíteni szándékozót szeretettel vár a szülői bizottság, akik remélik, hogy a közösség ereje átsegíti a Lázári óvodát ezen a helyzeten.

A Bertici Fivérek koncertje egyébként 22.30 órakor veszi kezdetét.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: