2018-05-06 05:25:05• hírek • Blikk.hu

Közösen perlik be a magyar sztárok Berki Krisztiánt

Ügyvédhez fordult Kulcsár Edina és párja Berki Krisztiánék miatt!

Megelégelték, hogy Berki Krisztián nem tartotta be a szavát, ezért ügyvédhez fordultak Kulcsár Edináék. Mint ismert, az Ázsia Expressz szereplői már korábban is elmondták, hogy Berki és Ambrus részesedést ajánlottak nekik a főnyereményből, amennyiben segítségükkel ők nyerik meg a játékot. Ezt még ők maguk is beismerték a nem rég megjelent könyvükben, ahol kitálaltak arról, hogy a siker érdekében még ilyen alkukba is hajlandóak voltak belemenni. A győzelem meg is lett, az ígéret azonban csak ígéret maradt. Most ezt sérelmezi Kulcsár Edina és Csuti, ügyvédjük pedig azt tanácsolta: álljanak pertársaságba a többi sértettel.
 

"Éppen itt ülök az ügyvédünkkel és erről az ügyről beszélgetünk. Minden bizonyíték a kezünkben van. Jogilag teljesen megáll mindannyiunk követelése. Edinának és nekem milliókkal tartozik Berki Krisztián és ugyanez a helyzet a Cseke Katinka - Pallavicini Zita és a Megyeri Csilla - Zsolti párosok esetében is. A részletekről még egyeztetünk. Egyszerűen nem hagyjuk, hogy mindenkit hülyére vegyen! Egyébként várjuk, hogy a pénzzel átvert játékosokon túl csatlakozzanak hozzánk azok a játékosok is, akikről a könyvben minősíthetetlen stílusban írtak Berkiék" - mondta a Ripostnak Csuti.

Edináék akciójára pozitívan reagáltak az Ázsia Expressz korábbi sztárjai, Pallavicini Zita elmondta, természetesen ott lesz a bíróságon és szerinte "ez egy fontos lecke lesz Berkinek, hogy nem lehet mindenkin átgázolva élni egy életet".
 

Megyeri Csilla szintén örömmel fogadta a pertársaság hírét.

"Végre eljött a mi időnk! Mi nem csak a pénzért perelünk. Elégtételt kérünk a könyvben megjelent, és ránk nézve becsületsértő kijelentések miatt is" - mondta Megyeri.
 

Korábban Berki egyébként azt állította társainak, hogy nem kapta még meg a nyereményét, a TV2 viszont úgy nyilatkozott, kifizette a szerződésben foglaltakat.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: