2014-11-25 09:27:18• hírek • Blikk.hu

Közös lakást bérel exével Dobó Kata

Bár már hónapokkal ezelőtt szakított egymással Dobó Kata és Gulyás Levente, sőt, a zeneszerző azóta már egy fiatal kolléganőjének csapja a szelet, még mindig sok elvarratlan szál van Kata és gyermeke, Szofi édesapja között.

A Blikk megtudta: Gulyás Levente és Dobó Kata jelenleg is közösen bérel a fővárosban lakást.

Kata 2008-ban egy békéscsabai vendégszereplés alkalmával szeretett bele a Jókai Színház akkori zenei vezetőjébe. A férfi később emiatt a fővárosba költözött. Ugyan házasság nem lett a kapcsolatukból, két évvel ezelőtt egy tündéri kislányuk született. Sokan azt hitték, minden a legnagyobb rendben van közöttük, de ez nincs így. A szép színésznő és gyermeke édesapja ugyanis már hónapok óta nem alkot egy párt.

A Blikk kiderítette, hogy a háromgyerekes zeneszerző (Gulyásnak a volt feleségétől is van két gyermeke) egy gyulai származású roppant tehetséges színésznőnek, a nála húsz évvel fia­talabb Tatár Biankának csapja a szelet. Kapcsolatukat annyira igyekeztek titokban tartani, hogy Bianka még a kollégáit is megkérte arra, senkinek ne adjanak ki információt. A múlt héten megjelent Storyban az új kapcsolatáról faggatták Leventét, a zeneszerző pedig bevallotta, hogy nincs egyedül.

- Nem mondanám, hogy már van, de valóban kialakulóban van valami az életemben - nyilatkozta Gulyás.

Érdekesség, hogy ha Levente már mást szeret, akkor miért tartja fenn Katával a közös albérletét? Mert ez akár azt is sejtetheti, hogy hagytak egy kiskaput még a volt párjával arra, hogy kibéküljenek, s közösen folytassák.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: