2010-11-28 19:21:05• hírek • Szatmár.ro

Közös faültetés

A túrterebesi NDF és RMDSZ tagjai közösen ültettek fát szombaton.

A kezdeményezés lényege az volt, hogy rendbetegyék a két szervezet közös székházának bejáratát, valamint az új óvoda környékét. Gyákon-Vagner Viktor és Császár Béla elnökök  felhívására összesen tizennyolcan gyűltek össze: a megjelentek a cudar, valódi telet idéző időjárás ellenére szorgosan nekiláttak a munkának, amiben nagy segítségükre volt a magukkal hozott pálinka és bor. 

A tevékenység első fázisában a közös székház udvarát kövezték le a megjelentek, ezt követően beöntötték az új kerítés oszlopait és új, bejárati hidat készítettek. A közmunkaakció második része az óvoda előterének a rendbetétele volt: ezen a részen összesen 23 fát ültettek el, amelyeket helyi vállalkozók ajánlottak fel a nemes célra.

A két szervezet tagjai és szimpatizánsai által megvalósított közmunkaakció jól megérdemelt bográcsos elfogyasztásával zárult: ezt Sável Gábor, polgármesteri tanácsadó-bográcsosfelelős készítette, és a kultúrotthon konyhájában fogyasztották el. Természetesen volt idő a beszélgetésre, a közös dolgok megtárgyalására is.

A megjelentek abban maradtak, hogy a szombati kezdeményezés csak a kezdet, a jövőben gyakran hirdetnek meg hasonló, a helyi közösség érdekeit szem előtt tartó rendezvényeket.


A közös munka az együttműködés alapja
A közös munka az együttműködés alapja


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: