2015-08-13 17:12:53• hírek • Szatmár.ro

Közös emlékek a PMN-ről - a Szatmár.ro-val

Hírportálunk most is ott lesz a PMN ideje alatt a Kossuth-kertben - fotózkodj és nyerj velünk!

A Szatmár.ro most sem hiányzik majd a Partiumi Magyar Napok kossuth-kerti rendezvényeiről. És persze nem csak tudósítani fogunk a rendezvényekről, hanem lehetőséget adunk hűséges olvasóinknak arra is, hogy családi fürdőbelépőt vagy akár egy hosszú hétvégét nyerjenek meg szállással és strandolással Nyírbátorban.

Az idei rendezvény különösen fontos számunkra, hiszen 10 éves a Szatmár.ro hírportál. Szombaton és vasárnap délután tehát keresd a Szatmár.ro fotósait a kossuth-kerti forgatagban. Ne aggódj, nem lesz nehéz dolgod, hiszen egy méretes tábla lesz náluk.

Ennek keretében elkészítheted a közös emlékedet barátaiddal, családtagjaiddal és a 10 éves Szatmár.ro-val. A fényképeket feltöltjük a Facebook oldalunkra, majd te következel!

Jelöld be magad a fotókon és kezdd el gyűjteni a lájkokat! A legtöbb lájkkal jutalmazott fotón szereplők viszik el a fődíjat, a 2 személyre szóló hosszú hétvégét szállással és strand-belépővel a nyírbátori Sárkány Fürdőbe. A következő három legtöbb lájkot szerzett fotó pedig egy-egy családi belépőjegyet ér szintén a Sárkány fürdőbe!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: