2020-02-09 09:58:01• hírek • Bede Emőke

Közös edzésen a karatékák

A hétvégén, a Doamna Stanca Főgimnázium sporttermében közös felkészítőt tartottak a Szatmár Megyei Karate Egyesület válogatott tagjainak – tájékoztatta híroldalunkat Magos Róbert.

A Samuraiul, Energy és Lázári karateklubok legjobb sportolói WKF kumite edzésen, melyen amellett, hogy az idei versenyre készültek, Magos Róbert, Anzik Arnold és Filer Iván edzők nagy hangsúlyt fektettek a WKF bíráskodási rendszeroktatására is.


"Nagy örömömre sok szülő megértette a sport fontosságát és rendszeresen hozzák karatézni a gyerekeket. Már köztudott, hogy jó hatással van rájuk a karate úgy tanulásban mint az egészségükre nézve, de nem mindenki akar verseny szinten karatézni. Ez nem gond. mert mi nem csak versenykaratéból tartunk edzéseket verseny, hanem a tradicionális karatéból is, ahol elsősorban a japán elnevezésű technikákat tanítjuk nekik, számolás, megfordulás, előre és hátra menés, szökdelés és még sorolhatnám, illetve nagy hangsúlyt fektetünk a szellemi felkészülésre, bizonyos veszélyes helyzetek gyors és magabiztos megoldására (önvédelem gyakorlása. technikai és szellemi felkészítés) is" - nyilatkozta korábban Magos Róbert.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: