2009-09-16 15:00:48• hírek • Parajdi Andrea

Díjazzák a legszebb sárkányokat

Sárkányeregető versenyt szervez immár második alkalommal a Nagykárolyi Művelődési Ház, ahol a legszebb és a legjobban szárnyaló példányok elkészítőit jutalomban részesítik.

Szeptember 26-án, mindenkit várnak a Nagykárolyi Victoria Sportpályán, aki szívesen bemutatná az általa fabrikált ötletes sárkányrepülőt. A mozgalmasnak ígérkező nap a sárkánykészítéssel indul, amely 12 és 17 óra között zajlik. Ez idő alatt minden benevezett csapatnak lehetősége lesz megtervezni és kivitelezni egy tetszetős sárkányt, amellyel majd harcba szállhat a legszebb vagy a legdinamikusabb sárkányrepülő címért. A megméretésen résztvevők A versenyre benevezők nem kötelesek a helyszínen elkészíteni repülőjüket, akár otthonról is hozhatják magukkal.

A sárkányeregetés 17 órakor indul, ezt követően pedig nyerteseket is hirdetnek. Az eregetős nap nem csak a „sárkányokról" fog szólni, hiszen mindemellett szerveznek papírrepülő készítést, airsoft céllövő versenyt, ügyességi játékokat és szalonnasütő versenyt is. Georgescu Bogdan, a rendezvény szervezője azt mondja évről évre egyre szélesebb kínálatú szórakozási lehetőséget akarnak teremteni a sárkényeregetős napból, így idén is már jóval több programot iktattak be.

A naphoz hozzátartozik majd a változatos zene is, hiszen több fellépőt is meghívtak. A meghívottak között van a Bangheads és a No Limits együttes, valamint Boda Bianka, Marosan Loredana, Nagy Anita és Bac Denisa is. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: