2016-12-05 12:32:32• hírek • Választási hirdetés

Közös Mikulásvárás Lázáriban

Több mint 300 gyerek várta a nagyszakállú télapót vasárnap délután Lázáriban. A Mikulásvárón pedig az ajándék sem maradhatott el.

A kultúrotthonban megszervezett Mikulásvárón a lázári, peleskei és sándorhomoki iskolák apraja-nagyja a tudása legjavát adva igyekezett megörvendeztetni a jelenlevőket. A gyerekek szavaltak, énekeltek, sőt egy hagyományos betlehemi játékot is előadtak.

A Mikulásvárót a helyi polgármesteri hivatal szervezte. „Nagy öröm számunkra, hogy sikerült ezt a közös ünnepet megszervezni, ahol kicsik és nagyok együtt várhatták a nagyszakállút. Pedagógusok, lelkészek, és az önkormányzat összefogására van szükség ahhoz, hogy értékes dolgokat alkothassunk" - fogalmazott Béres András, Lázári község alpolgármestere.

Lázári községben első alkalommal szerveztek Mikulásvárót, a rendezvényt pedig jövőre is folytatni szeretnék. A lázári gyerekekkel és szülőkkel együtt várta a Mikulást Turos Lóránd szenátorjelölt, illetve Magyar Lóránd képviselőjelölt is.

„Mindig szívesen veszek részt hasonló rendezvényeken, a szervezésen természetesen mindig lehet javítani, a lényeg azonban, hogy a közösség együtt ünnepelhet, a gyerekek örömet szereztek nekünk előadásaikkal, a Mikulás pedig örömet szerzett a gyerekeknek"- fogalmazott Magyar Lóránd a rendezvénnyel kapcsolatban.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: