2012-10-01 06:59:08• hírek • Blikk.hu

Zámbó Krisztián összeomlott, mégis mehet tovább

Kiborult Zámbó Krisztián a Tábor végjátékában! A korábban mindig magabiztos és energikus énekes a 2012-es X-Faktor eddigi fordulóiban nagyon jól szerepelt, vasárnap azonban a szokásától eltérően megbicsaklott a hangja.

Miközben a fiatalember énekelte Robbie Williams egyik leghíresebb slágerét, a Feel című dalt, anélkül, hogy befejezte volna, lement a színpadról, majd térdre omlott Ördög Nóri (31) előtt, és elkeseredetten mondogatta sirámait.

- Nem hiszem el, teljesen ki vagyok készülve. Nagyon akartam, lehet túlságosan is - mondta a műsorvezetőnek az énekes, aki végül mégis továbbjutott a legjobb huszonöt versenyző közé, a Mentorok Házába.

- Sok tényezőn múlt, hogy nem sikerült annyira jól a szereplésem, mint ahogy azt szerettem volna. Persze senkit nem hibáztathatok, én nem voltam felkészülve sem testileg, sem lelkileg  - mondta Krisztián, aki már lemondott a továbbjutásról, amikor kiderült: a mentorok bizalmat szavaztak neki összeomlása ellenére.

-  Ők is látták, hogy ez pillanatnyi hiba volt. Meg is fogom hálálni azzal, hogy nagyon durván készülök a Mentorok Házára. Meg kell tanulnom elrejteni a stresszt, a feszültséget. Emlékszem, édesapám is mindig stresszelt az előadásokon, mert meg akart felelni. Az az igazság, hogy nálam gyengébb emberek is léteznek a világon, és nekik is sikerül talpra állni a nehéz helyzetekből. Ez egy kemény verseny, de tudom, mivel jár, bírni fogom. Ha nagyon rosszul érzem majd magam, akkor a magam javára fordítom, átviszem a dalba. Apám is így csinálta, olyankor fájdalmas dalt választott - tette hozzá az énekes, aki elárulta: rosszul érezte magát a fellépés előtt.

A cikk folytatásáért kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: