2018-12-30 12:10:05• hírek • Szatmár.ro

Közlekednek-e a városi buszok szilveszterkor és január elsején?

Nem árt az elővigyázatosság, ha busszal szeretne utazni a következő három napban, nehogy meglepetés érje!

A decemberi ünnepsorozat megkavarta rendesen a Transurban buszmenetrendjét és a buszjegy árusok nyitvatartását is. Reméljük, nem maradtak le egy járatról sem vagy vártak feleslegesen a megállóban!

 

A december 31-től január 2-ig tartó városi buszmenetrend és a jegyárusok nyitvatartása az alábbiakban olvasható:

 

Szilveszterkor, december 31-én szombati menetrend szerint közlekednek az 1-es, az 5-ös és a 12-es járatok. Figyelem! Csak délután 18:00 óráig utazhatnak busszal városszerte, utána a sofőrök számára is pihenőt rendeltek el.

 

FONTOS! Január 1-én egyáltalán nincs buszos tömegközlekedés Szatmárnémetiben. A Transurban szünnapot tart.

 

Január 2-án ismét szombati menetrend szerint közlekednek. CSAK déli 12:00 órakor indulnak a járatok, addig ne is menjenek ki a megállókba!

 

A Cuza Voda utcai, a Golescu híd melletti és a 17-es lakónegyedbeli buszjegy árusok december 31-én reggel 6:00 és délután 18:00 óra között szolgálják ki az utasokat. Január 1-én és 2-án zárva tartanak. A Vasútállomás mellett, a Nagypiac mellett és a Kárpátok II-es lakónegyedben található árusok december 31-én reggel 6:00 és déli 12:00 óra között tartanak nyitva, január első két napján zárva vannak.

 

Fontolja meg jól, hogyan szeretne ezekben a napokban a város egyik végéből a másikba eljutni! Busszal most nem lesz célravezető.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: