2014-12-21 15:04:44• hírek • Kocsis Zoltán

Közlekedési balesetet okozott Adrian Stef - három autó összetört

Közlekedési balesetet okozott szombat délután Szatmárnémetiben a Szatmár Megyei Tanács elnöke, Adrian Stef. Az anyagi kár jelentős, ám szerencsére senki sem sérült meg. Mint ahogy csak kisebb sérüléseket szenvedtek a hétvége első felében történt további öt közlekedési baleset áldozatai is.

Adrian Stef Audi A6 típusú személygépkocsijával 13.15 óra körül a General Averescu utcán haladt, amikor a George Cosbuc utcához érve nem vette észre a felé közeledő gépkocsit, amelynek elsőbbsége volt. A baleset következtében a 31 éves P. Iosif által vezetett BMW egy ott parkoló Renault-nak csapódott.

Noha a három járműben jelentős kár keletkezett, személyi sérülés szerencsére nem történt. Adrian Stef értesítette a hatóságokat, a rendőrség pedig a helyszíni szemle során megállapította, egyik érintett sem fogyasztott alkoholt. A megyei tanács elnöke a baleset következtében 60 napra vezetői engedély nélkül maradt.

Hasonlóan járt az egri illetőségű M. Gábor is szintén szombat kora délután Szatmárnémetiben. A 31 éves férfi a Bujorului utcában Volkswagenjével közlekedve nem adott elsőbbséget a 37 éves szatmárnémeti A. Csaba vezette Mercedesnek. A baleset következtében mindössze M. Gábor szenvedett kisebb sérüléseket. Alkoholt ebben az esetben sem fogyasztott egyik érintett sem.

Pénteken összesen három közlekedési baleset történt. Az első a Batizi úton, ahol a 38 éves nagytarnai O. Grigore Volkswagen Golfjával nem tartotta be a szükséges követési távolságot és hátulról nekiment az előtte szabályosan halad Škodának. Utóbbi utasa, a 24 éves apai J. Maria könnyebb sérüléseket szenvedett.

Délután fél öt előtt néhány perccel a sárközújlaki P. Erika Józsefházán tolatott személygépkocsijával és nem vette észre a feléje kerékpárral közeledő I. Mariát, aki szerencsére csak kisebb sérüléseket szenvedett az ütközés következtében. A helyszíni szemle alapján a 25 éves gépkocsivezető nem fogyasztott alkoholt - nem úgy az 51 éves kerékpáros, aki esetében 1,02 mg/l alkoholszintet mért kifújt levegőben a szonda.

Végezetül szintén kerékpáros szenvedett kisebb sérüléseket Szatmárudvariban, amikor a 62 éves B. Alexandru nem adott elsőbbséget az autójával szabályosan közlekedő A. Ramonának. Az alkoholszonda ebben az esetben negatív eredményt mutatott mindkét érintett esetében.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: